Spoedgevallen
  • LEVENSBEDREIGENDE SITUATIES 112
  • VERWONDINGEN OF
    SPOEDEISENDE KLACHTEN 0492-462200
  • BUITEN KANTOORTIJDEN 088-8765151
Meer Informatie
menu

Even voorstellen: nieuwe huisarts Tamara Eijkemans

26 oktober 2020

Ik ben Tamara Eijkemans, de nieuwe huisarts die in plaats van dr. Brugmans is gekomen.
Omdat kennis maken in deze tijden toch anders is dan we gewend zijn, zal ik een stukje over mezelf vertellen. Ik heb mijn geneeskunde studie in Nijmegen gedaan, waar ik met veel plezier acht jaar heb gewoond. Om ervaring op te doen als basisarts en als voorbereiding op de huisartsopleiding ben ik daarna in 2015 op de Spoedeisende hulp in Boxmeer gaan werken. In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding tot huisarts en deze heb ik in maart 2019 afgerond. Sindsdien heb ik in meerdere praktijken als waarnemer gewerkt. Echter merkte ik steeds meer dat ik behoefte had aan een vaster contact met mijn patiënten en graag een arts-patiënt relatie op wilde bouwen.

Ik heb gekozen voor het huisartsen vak omdat het zo divers is:  je ziet patiënten van elke leeftijd, met elke soort klacht, zowel medisch, sociaal of psychisch gerelateerd. Geen enkel consult is hetzelfde en vereist een andere aanpak. Daarnaast vind ik de samenwerking met andere disciplines heel leuk en leerzaam.

Ik ben een geboren en getogen Deurnese, waar ik nu na mijn studie ook weer ben neergestreken. Ik woon samen en heb sinds april 2020 een dochtertje. Thuis hou ik van koken, wandelen of een goed boek lezen.

Ik kijk uit naar een leuke, en met name prettige en fijne samenwerking met zowel de collega’s als de patiënten.

Terug naar overzicht

Telefoonnummers

Praktijk: 0492-462200

Dit nummer is voor de normale telefonische contacten op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.
• afspraken
• overleg
• informatie

Spoed Overdag: 0492-462200, keuze 0 in het menu

(werkdagen 08:00 – 17:00 uur) Heeft u zeer dringend medische hulp nodig, dan kunt u op werkdagen gebruik maken van dit nummer. U krijgt dan direct een assistente aan de lijn.

Spoed Avond-Weekend-Nacht: 088-8765151

(avond na 17:00 uur/nacht tot 08:00 uur/weekend/feestdag).

Indien u in de avond, nacht, in het weekend of op een feestdag dringend medische hulp nodig heeft, kunt u gebruik maken van dit nummer en een afspraak maken met een waarnemend huisarts van de Spoedpost Helmond.

Chronische herhaalmedicatie: 0492-451616

Op dit nummer van de Apotheek Beek en Donk kunt u uw herhaalmedicijnen bestellen. Aanvragen van herhaalmedicatie kan telefonisch of via de website van de apotheek. Herhaalrecepten kunt u in principe de dag na bestellen in de apotheek ophalen. Mocht u de medicatie toch dezelfde dag nodig hebben, neem dan contact op met de apotheek.

U kunt uw medicatie tot 18.00 uur bestellen. Krijgt u uw medicijnen liever thuisbezorgd? Dat kan ook, de apotheek biedt een gratis bezorgservice binnen Laarbeek.

Adresgegevens
Burgemeester v.d. Weidenlaan 13
5741 AR
Beek en Donk

Alles over
GEZONDHEID & ZIEKTE