Spoedgevallen
  • LEVENSBEDREIGENDE SITUATIES 112
  • VERWONDINGEN OF
    SPOEDEISENDE KLACHTEN 0492-462200
  • BUITEN KANTOORTIJDEN 088-8765151
Meer Informatie
menu

Pensioen Dr. Mechelinck

17 mei 2022

Na 32 jaar neemt dr. Mechelinck afscheid als huisarts in Beek en Donk en wil ze samen met haar man de tijd nemen om lekker te kunnen genieten en dingen te ondernemen als varen en reizen.

‘Ik wil jullie als patiënten ontzettend bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Waar ik zelf nog wel eens onzeker was en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel de druk van de praktijk voelde, hebben jullie het mij met de jaren steeds makkelijker gemaakt door mij dit vertrouwen te schenken. Dat is voor mij van onschatbare waarde geweest. Als je mij vraagt wat ik zo fijn vindt aan mijn werk dan is dat de relatie en binding met mijn eigen patiënten. Ook het opleiden van jonge huisartsen heb ik met veel plezier gedaan. De nieuwe generatie huisartsen heeft een zeer goede opleiding genoten. Ik heb dan ook veel vertrouwen in de laatste door mij opgeleide huisartsen, Pito Meeuwis en Dian Manders. Zij zullen mijn werk in de praktijk gaan voortzetten. Ik hoop dat jullie het Medisch Centrum, Geert Oerlemans en zijn team een warm hart blijven toedragen. Het ga jullie allen goed’.

Mijn laatste werkdag zal op donderdag 16 juni zijn. Ik wil graag persoonlijk van jullie afscheid nemen; op woensdag 6 juli bent u van harte welkom van 15.00uur – 17.30uur in het Parkpaviljoen in Beek en Donk.

Cecile Mechelinck

Terug naar overzicht

Telefoonnummers

Praktijk: 0492-462200

Dit nummer is voor de normale telefonische contacten op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.
• afspraken
• overleg
• informatie

Spoed Overdag: 0492-462200, keuze 0 in het menu

(werkdagen 08:00 – 17:00 uur) Heeft u zeer dringend medische hulp nodig, dan kunt u op werkdagen gebruik maken van dit nummer. U krijgt dan direct een assistente aan de lijn.

Spoed Avond-Weekend-Nacht: 088-8765151

(avond na 17:00 uur/nacht tot 08:00 uur/weekend/feestdag).

Indien u in de avond, nacht, in het weekend of op een feestdag dringend medische hulp nodig heeft, kunt u gebruik maken van dit nummer en een afspraak maken met een waarnemend huisarts van de Spoedpost Helmond.

Chronische herhaalmedicatie: 0492-451616

Op dit nummer van de Apotheek Beek en Donk kunt u uw herhaalmedicijnen bestellen. Aanvragen van herhaalmedicatie kan telefonisch of via de website van de apotheek. Herhaalrecepten kunt u in principe de dag na bestellen in de apotheek ophalen. Mocht u de medicatie toch dezelfde dag nodig hebben, neem dan contact op met de apotheek.

U kunt uw medicatie tot 18.00 uur bestellen. Krijgt u uw medicijnen liever thuisbezorgd? Dat kan ook, de apotheek biedt een gratis bezorgservice binnen Laarbeek.

Adresgegevens
Burgemeester v.d. Weidenlaan 13
5741 AR
Beek en Donk

Alles over
GEZONDHEID & ZIEKTE