Afspraak maken

Afspraak maken

Alle spreekuren verlopen uitsluitend volgens afspraak. U kunt van 8.00 uur – 17.00 uur bij de assistente een afspraak maken voor het spreekuur. 

Wilt u weten of een afspraak nodig is? Kijk op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Daar is te zien of een afspraak noodzakelijk is.

Per afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Als u meer dan één klacht wilt bespreken of denkt meer tijd nodig te hebben, wilt u dit dan van tevoren met de assistente overleggen. Ze kan dan indien nodig een dubbel consult reserveren.

0492 - 462200

Triage 

De assistente zal vragen naar de aard van uw klacht. Dat heet triage. Ze doet het om een juiste inschatting te maken van welke zorg er voor u op welk moment nodig is. Ze heeft hier een speciale opleiding voor gevolgd en als huisarts kan je niet zonder. Behalve voor triage is het ook een manier voor de huisarts om zich voor te kunnen bereiden op uw komst. De voorbereiding is beter als bekend is waar u voor komt.

De assistente en andere praktijkmedewerkers hebben – net als de huisarts – beroepsgeheim. Vind u het desondanks toch bezwaarlijk om aan de assistente uw klacht te vertellen dan kunt u dit natuurlijk aangeven.

Afspraak annuleren

Zou u zo vriendelijk willen zijn tijdig te bellen indien een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Indien u 3 keer niet op een door u gemaakte afspraak op het spreekuur verschijnt, wordt er door onze praktijkmanager telefonisch contact met u opgenomen. Bij vervolgens nogmaals niet verschijnen op het spreekuur wordt er een rekening naar u als patiënt verstuurd.