Over de praktijk

Over de praktijk

Welkom in onze praktijk! De praktijk is van maandag tot vrijdag geopend van 08.00 – 17.00 uur.

Assistente

Als u naar de praktijk belt of langskomt zal de assistente u in eerste instantie verder helpen. Zij is het vaste aanspreekpunt van de praktijk. Wanneer u een afspraak wilt maken op het spreekuur informeert de doktersassistente naar de reden van uw komst. Dit heet triage. Triage zorg ervoor dat u, als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment, door de juiste hulpverlener. Bij veel voorkomende aandoeningen kan zij u advies geven. Ook kan zij u verder helpen met praktische vragen over o.a. verwijsbrieven, laboratoriumonderzoek en kunt u uitslagen van onderzoeken met haar bespreken. De assistente is hiervoor speciaal opgeleid en zal zich houden aan haar beroepsgeheim.

Bereikbaarheid

Onze bereikbaar proberen we zo optimaal mogelijk te houden, maar wij vragen u om rekening te houden met onze pauzetijden. U kunt ons niet meer bereiken tussen 10.30 en 10.45 uur i.v.m. de koffiepauze en tussen 12.30 en 13.30 uur i.v.m. de lunchpauze.

Voor spoed zijn we altijd te bereiken, hiervoor kunt u middels ons praktijknummer, 0492-462200, keuzenummer 0 in het menu kiezen.